Nieuws
10-09-2019 | Door Iep van der Meer

BIGtruck is nu een jaar onderweg met de BIGtruck Podcast en dat valt ook in Hilversum op. We zijn dan ook verrast en verheugd met de nominatie voor de Onlineradioawards voor onze Podcast! Stemmen kan nog tot 15 september, dus enige haast is wel geboden!

De Podcast is hét medium voor als je wat langer de tijd hebt om ergens naar te luisteren wat jou interesseert. Dat maakt de Podcast nou juist zo interessant voor chauffeurs. Die zitten immers vaak uren achter elkaar in hun cabine. Met een Podcast kun je luisteren wanneer jou dat goed uitkomt en daarmee is onze BIGtruck Podcast dan ook een schot in de roos. Wij maken de BIGtruck Podcast in samenwerking met Wim Brons van " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Vlakland Communicatie.

Je kunt BIGtruck Podcasts beluisteren op Spotify, in Apple Podcasts en bijvoorbeeld in de Anchor App. 

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Stemmen op de BIGtruck Podcast doe je via deze link! Vul het formulier in en kies voor de BIGtruck Podcast!  

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-11-2020
Pod9-1400.jpg

Nieuwe BIGtruck Podcast!

De nieuwe BIGtruck Podcast is uit met onder meer een interview met Maarten van der Westen over de film Convoy en met Good Old…
Nieuws
01-04-2019
Podcast_nr_4.jpg

Nieuwe BIGtruck Podcast is uit!

De nieuwe BIGtruck Podcast is uit met allerlei informatie over het nieuwe nummer, maar ook over de Brexit. We bellen met…
Nieuws
09-06-2021
Podcollage.jpg

Nieuwe BIGtruck Podcast over DAF en de Code 95

In onze nieuwe BIGtruck Podcast praten Wim Brons en Iep van der Meer over de nieuwe DAF, maar vooral over…