Nieuws
30-11-2017 | Door Iep van der Meer

Van Suijdam Transport uit Zaltbommel heeft een bijzonder stoere DAF XF 480 op de weg gezet. De trekker is uitgerust met een voorloopas en een Space Cab met een aantal fraaie accessoires. Vader Theo en zoons Jeffrey en Robin rijden alle drie met een DAF, maar deze is voor Jeffrey.

Jeffrey koos voor een Trux Bullbar, een 'Engelse zonneklep en een lichtbakje op het dak met twee Michelin poppen. Met vier lampen in de bullbar, een extra onderspoiler met Deense daglampjes en dichtgemaakte zijskirts is dit een bijzonder stoere, maar ook strakke en ingetogen trekker geworden. 

Het familiebedrijf Van Suijdam rijdt containers met drie DAF trucks. Een vierde DAF staat in de planning voor over twee jaar als ook de jongste zoon, Jordy zijn rijbewijs heeft. Wat schitterend dat dit soort familiebedrijven nog bestaan in het transport!

De DAF truck werd geleverd door Van Hooft Bedrijfswagens uit Den Bosch.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
12-01-2018
DAF_Primafrio_LR.jpg

280 DAF trucks voor Primafrio

DAF heeft een dikke order gescoord in Spanje. De koel- en vriesspecialist Primafrio bestelde 280 trucks van het type XF met…
Nieuws
20-09-2017
Merema1.jpg

'Pure Excellence' DAF XF 530 voor Merema

Merema Transport uit Farmsum, specialist in het vervoer van verse zeevis, diepvriesproducten, ontving onlangs…
Nieuws
05-07-2017
DAF-XF-Exc-Van-Hooft.jpg

Eerste vernieuwde DAF voor Van Geffen

Trouwe DAF-klant A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. uit Hedel heeft de primeur: Dit bedrijf is de eerste in Nederland…