Team de Rooy met drie trucks naar MDC2020

Nieuws
24-02-2020 | Door Iep van der Meer

De Marocco Desert Challenge maakt zijn naam wederom waar als grootste truck rally ter wereld. Vandaag werd bekend dat ook Team de Rooy deelneemt aan deze rally met maar liefst drie trucks. Daarnaast zijn, behalve het Kamaz team eigenlijk alle truckteams aanwezig bij de start op 18 april aanstaande.

Gerard de Rooy zal ook deze keer niet zelf rijden. Janus van Kasteren, Michiel Becx en Ton van Genugten zijn de piloten van het team in Marokko. Naast Team de Rooy zijn ook de MAZ trucks aanwezig, het EVM team met Peter Versluis en mogelijk zelfs Martin Macek en Ales Loprais. 

Verder zullen de fraaie Hongaarse Scania's van Fazekas en Kovacs wederom aan de start verschijnen, net als een heel bataljon aan Nederlandse rallytrucks waaronder de mannen van Hamer Rallysport.

BIGtruck is er ook dit jaar bij tijdens de Marocco Dessert Challenge. Stay tuned!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
22-11-2019
DeRooy_2018_DSC01530.jpg

De Rooy: ‘Komende Dakar-rally wordt veel spannender’

BIGtruck sprak exclusief met Gerard de Rooy over de aankomende Dakar rally. Die wordt niet in Zuid-Amerika…
Nieuws
17-07-2017
Rooysilkway-1400.jpg

Moeizame strijd voor team De Rooy

De Silk Way Rally 2017 is een zware strijd voor de Nederlandse teams. Nadat eerder de trucks van Riwald en Mammoet Rallysport…
Nieuws
30-10-2019
RooyDownUnder.jpg

De Rooy Down Under?

Deze foto kregen we opgestuurd door Jack Dieleman uit Australië. Jack volgt BIGtruck vanaf de andere kant van de aardbol en af en toe…