Twee Iveco S-Way trekkers voor Hack Harvest

Geplaatst door

Hack Harvest in Kruisland heeft twee opvallend geel gespoten Iveco S-Way trekkers in gebruik genomen. Het gaat om 6x2 trekkers met de Cursor 13 krachtbron met 570 pk. De trucks worden ingezet in combinatie met diepladers voor het vervoer van allerlei machines.

De volledig luchtgeveerde drie-assers zijn uitgerust met de extra brandstoftank achter aan het chassis. Daardoor kan er ondanks de drie assen toch voldoende brandstof meegenomen worden, zelfs als er een hydrauliekset gemonteerd is zoals in dit geval. Iveco is het enige merk dat zo'n kunststof tank levert als aanvulling op de standaard tanks. De trekkers zijn voorzien van RVS-lampenbeugels met een LED-bar gemonteerd met daarnaast twee luid klinkende Nedking luchthoorns. Verder zijn de S-Way’s voorzien van flitslampen, hydrauliek, RVS opbergkisten, vlakke lichtreclame, centrale smering en custom-made sideskirts & fenders.

De trucks worden ingezet voor het transport van zware landbouwmachines zoals erwtendorsers naar- en vanuit zuid Europa, maar ook voor het vervoer van groenten en gewassen. Foto's: RJochems Fotografie.