Twintigste nieuwe Volvo voor Van Overveld

Geplaatst door

Op 1 juli 2021 overhandigde de volgende generatie, de dochters van Gert en Elma, van Van Overveld de sleutels van de nieuwste Volvo FH aan chauffeur Michel. Zijn nieuwe truck is geleverd door Volvo-dealer Bluekens Truck en Bus.

Deze Volvo FH is een van de eerste van het nieuwe model en is de laatste uit de serie van 20 FH’s die de afgelopen tijd zijn geleverd aan Van Overveld. Als kers op de taart hebben Gert en Elma van Overveld nog eens 20 Volvo’s FH I-Save. Het verbruik van deze trucks is volgens Volvo laag vanwege de Turbo Compound-techniek.

Familiebedrijf

Transport van Overveld is opgericht op 1 juli 1988 door Gert en Elma van Overveld. Dat het nog steeds een echt familiebedrijf is, is duidelijk te zien omdat ook beide dochters werkzaam zijn binnen het bedrijf. Inmiddels staan meer dan 150 medewerkers klaar voor de klant. Van Overveld bouwt niet alleen stevig aan de vloot, dit jaar openden ze ook een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur, direct gelegen aan de A58. Het pand heeft een bedrijfshal van 5.500 m2, voor op-/overslag van 3250 pallets, met 14 docks.