Vijf Iveco’s S-Way voor Meulenberg

Geplaatst door

De eerste vijf Iveco’s S-WAY zijn onlangs afgeleverd bij Meulenberg Transport. Het bedrijf uit Urmond heeft een wagenpark van 30 vrachtwagens, die met de laatste uitbreiding voor 70 procent bestaat uit Iveco. Na ruim 15 jaar doet de derde generatie Iveco zijn intrede.

Ook bij de derde generatie Iveco trucks zegt Meulenberg Transport te kunnen rekenen op een uitstekend brandstofverbruik en een ruime cabine. Bij de aankoop van nieuwe vrachtwagens kijkt Meulenberg voornamelijk naar de wensen van zijn chauffeurs. Directeur Wil Meulenberg: “We willen ze graag van alle comfort voorzien aan boord, vandaar dat we hebben gekozen voor een AS-cabine en 420 pk motorisatie. De chauffeurs kunnen gebruik maken van de laatste nieuwe veiligheidssystemen, zoals Adaptive Cruise Control, Lane-Departure-Warning, Active Braking en beschikken zelfs over een standairco. Wel zo prettig tijdens de warme zomers.” 

Meulenberg Transport bouwt al jaren op de service en diensten van Charles Feijts Groep. Wil licht dit toe: “Onze technische dienst werkt goed samen met de werkplaats van CFG. Zij stellen zich flexibel op naar ons, waardoor wij altijd zaken kunnen navragen.” Dit zijn extra redenen voor Meulenberg Transport om voor Iveco te kiezen. Georges Simons, directeur van Charles Feijts Groep, vult hierop aan: “We doen al een flink aantal jaren zaken met elkaar. Een herhalingsaankoop is telkens weer een compliment voor iedereen binnen CFG.”