Vijf nieuwe DAF trekkers voor CTS Group

Geplaatst door

De CTS Group heeft vijf nieuwe DAF CF 450 Space Cab trekkers in gebruik genomen. De trucks zijn deels ter vervanging en vormen deels een uitbreiding van de vloot. DAF Trucks dealer Truckland verzorgde de aflevering van de trucks.

Het in mei 25 jaar bestaande CTS Group in Nieuw-Vennep heeft vanaf de start een relatie met het Nederlandse truckmerk. “We kiezen regelmatig voor DAF, maar hebben er altijd wel een of meerdere andere merken naast rijden”, legt Johan Bakker uit. Hij is General Manager Benelux Services en in die functie ook verantwoordelijk voor de 27 eigen  trekkende voertuigen en de aanzienlijk grotere vloot eigen opleggers die getrokken worden door diverse charters, die dagelijks voor dit bedrijf in Europa op pad zijn.

Logistiek dienstverlener CTS GROUP heeft zich in de afgelopen kwart eeuw gespecialiseerd in de nationale en internationale logistiek en distributie van pallets met droge lading, en in orderpicking, voorraadbeheer en groupage. Het bedrijf beschikt over eigen warehouses, transportmaterieel en landenspecialisten. De letters CTS staan voor Country Transport Specialist.