Volop sfeer en gezelligheid bij SuperBrut!

Geplaatst door

Het truckfeest SuperBrut in Nieuwmoer, een kleine tien kilometer van Roosendaal net over de grens, stond bol van sfeer en gezelligheid.

Het feest vond voor de zesde keer plaats op een niet al te ruim bedrijventerrein net buiten Nieuwmoer, wat officieel onder de gemeente Kalmthout valt. Het gevolg is dat iedereen lekker deurtje-aan-deurtje staat, er ontstaat op deze manier een unieke sfeer. Mooi is dat er een centrale doorgang is, waardoor je nooit ver van eten, drinken en sanitair bent, dat is wel zo netjes.

In de middag viel er een enkele bui, mede waardoor het nog niet zo snel op gang kwam met de bezoekers. Maar naarmate de zon erdoor kwam en die op zijn beurt de dag langzaam maar zeker voor gezien hield, werd het drukker en drukker. Met de lampjes eenmaal ontstoken was het bij invallende duisternis een pracht van een lichtshow en liepen vele bezoekers schouder aan schouder tussen de glimmende trucks door. Of er wederom 5.000 bezoekers zijn geweest weten we in dit stadium nog niet, maar vast staat dat men gisteren hard op weg was in die richting, en dat er 300 trucks binnen waren, ook uit Nederland, Frankrijk en Denemarken. Bezoekers hebben gratis toegang, maar betalen wat meer voor eten en drinken. De winst komt ten goede aan een goed doel.