Volvo FH Unlimited: Alles erop en eraan

Geplaatst door

Volvo introduceert nu de Volvo FH Unlimited Edition: een speciale versie van de Volvo FH met focus op chauffeurscomfort en luxe.

 De Volvo FH Unlimited Edition wordt geleverd met exclusieve, verchroomde delen, zoals de omlijsting van de opstappen in de grille en de portiergreep. Bovendien worden de zonneklep, spiegelkappen, bumper en instap standaard in de kleur van de cabine geleverd.  Daarnaast zijn speciaal voor deze editie emblemen en striping ontworpen.

Om de chauffeur een eersteklas werkplek te bieden, is de cabine van de Unlimited Edition uitgerust met nog meer comfort dan gebruikelijk. Zo beschikt het stuurwiel over een lederen afwerking en is het verstelbaar met kantelbare stuurkolom. Ook zijn de twee armsteunen op zowel de chauffeurs- als bijrijdersstoel standaard voorzien van leer. Bovendien kan de Unlimited Edition worden uitgebreid met speciale zwart leren bekleding.

Safety en brandstofpakket

Om de chauffeur een zo veilig mogelijke werkplek te kunnen bieden, kan het Unlimited Edition-pakket worden uitgebreid met een safety pakket (Safety first line Pro) met onder andere Lane Change Support, statische bochtverlichting, Bi-Xenon verlichting en airbag. Ook uitbreiding met een brandstofpakket met Volvo I-Save met de nieuwe Turbo Compound-motor behoort tot de opties (Fuel Hero Pro), zegt Volvo.  Als je het allemaal zo leest, zou je denken dat er iets nieuws aan zit te komen bij Volvo.