VSDV neemt Sandstra Transport Bolsward over

Geplaatst door

Sandstra Transport uit Bolsward wordt overgenomen door Van Straalen en De Vries, kortweg VSDV. Volgens Sandstra wordt door de overname een mooie toekomst voor het bedrijf en de werknemers gegarandeerd. De standplaats in Bolsward blijft gehandhaafd, en daar blijft ook de planning plaatsvinden.

Bij de overname gaat het om een vloot van 36 eigen voertuigen en 40 medewerkers. Sandstra Transport is actief op het gebied van losgestorte lading met afzetcontainers en moving floor opleggers. Deze werkzaamheden zijn een mooie aanvulling voor de vloot van rond de 30 containerauto's van VSDV Container Transport BV. Naast de eigen medewerkers en de vloot van Sandstra gaan ook de ca. 20 vaste charters mee naar VSDV. 

Volgens een woordvoerder van VSDV vormt de overname een mooie stap waarmee de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten gewaarborgd wordt. 

Van Straalen en De Vries is de laatste tijd behoorlijk op overnamepad. Het bedrijf is actief in vele sectoren van transport zoals winkeldistributie, geconditioneerde transporten, het vervoer met schuifzeiltrailers en het vervoer van afzetcontainers. VSDV is zowel nationaal als internationaal actief en het bedrijf heeft nu rond de 600 trekkende eenheden.