WIN Preproloog kaarten en rij mee met een DAKAR truck!

Geplaatst door

Zaterdag 23 november is de Preproloog voor de komende Dakar, de Africa Eco Rally én de Marocco Desert Challenge. Win nu vrijkaarten en maak kans op een taxirit over de spectaculaire baan op Landgoed Duynenwater in Eersel in een echte DAKAR rally truck!

Voor het eerst doen deelnemers aan alle grote truck rally's van het komende jaar mee aan de Preproloog. Dat belooft een ronduit spectaculair programma op de nieuwe locatie van de Preproloog. Op zaterdag 23 november gaat het helemaal los op de nieuwe locatie in Eersel met 4x4 auto's, side by side's, motoren en uiteraard met een heel regiment rallytrucks.

Verder is er op en rond de paddock van alles te zien en te beleven. Ook de BIGtruck Truckshop is uiteraard van de partij met speciale aanbiedingen! Hier vind je alle informatie over de Preproloog.

Daarnaast kun je op de paddock kijken bij alle teams en zelfs gewoon de rijders aanspreken en vragen stellen. Dat is een unieke kans, want nergens kom je zo dicht bij je rallyhelden en de actie dan tijdens de Preproloog. 

Speciaal voor BIGtruck lezers is er nu een kans om zo'n rit mee te maken in een rallytruck. Meld je hier aan voor de informatieve BIGtruck nieuwsbrief en mis nooit weer een nieuwtje. Bovendien maak je dan kans op vrijkaarten voor de Preproloog of op een zenuwslopend rondje met een echte DAKAR rallytruck over het parcours. Kortom, meld je aan voor de BIGtruck nieuwsbrief! Doe dat voor 20 november en je doet mee aan deze actie!