Iveco S-Way 6x2 voor Aarnink en Ooms Emmeloord

Nieuws
17-03-2022 | Door Iep van der Meer

Met de nieuwe Iveco S-Way trekker van Aarnink en Ooms uit Emmeloord is Nederland weer een fraaie nieuwe Iveco rijker geworden. De knalgele 6x2 trekker wordt voornamelijk in de agrarische sector ingezet.

Aarnink en Ooms is een loon- transportbedrijf in Emmeloord. Het bedrijf is gestart nadat de twee ZZP' ontdekte dat ze door hun beide verschillende disciplines te combineren een totaal product konden leveren aan hun klanten. Dit bleek goed te werken. Na verschillende overnames is het bedrijf snel gegroeid tot het mooie bedrijf wat het nu is. Aarnink en Ooms is voornamelijk actief met loonwerk en de verkoop van mest. Daarnaast is Aarnink en Ooms ook actief in het transport, voornamelijk agrarisch. Ze hebben door de transport activiteiten inmiddels een behoorlijk wagenpark om hun klanten te bedienen. En het einde is nog zeker niet in zicht.

New Holland

Als agrarisch bedrijf heeft Aarnink en Ooms ook verschillende landbouwvoertuigen, er zijn vooral veel New Holland voertuigen bij Aarnink en Ooms. New Holland is onderdeel van de CNH group, waar Iveco ook onderdeel van is. Reden genoeg voor Aarnink en Ooms om voor een nieuwe vrachtwagen, Iveco te overwegen. Na een week met een demo gereden te hebben, was de chauffeur enthousiast. Ook de directie was tevreden over de performance en daarmee was de eerste order een feit.

480 pk Cursor 11

Met zijn 480pk sterke Cursor 11 motor is de nieuwe S-way van Aarnink en Ooms relatief licht en beschikt hij over meer dan genoeg vermogen voor de zware vrachten. Omdat de truck voor veel verschillende werkzaamheden kan worden ingezet, is er gekozen voor een hefbare, gestuurde voorloopas. Daarnaast is de trekker voorzien van een hydrauliekset die specifiek geschikt voor een oplegger met een walkingfloor. Deze compacte TK set neemt weinig ruimte in, en past daardoor mooi aan het chassis.

Alcoa Durabright

Met de felle gele kleur en de zwarte accenten is het opvallende verschijning geworden die naadloos tussen de andere voertuigen past. Ook de Alcoa Durabright-velgen zorgen voor een mooie uitstraling, daarnaast zijn deze ook lichter dan stalen velgen wat zorgt voor meer laadvermogen. Dankzij verstralers en werklampen kan de chauffeur ook 's nachts goed te werk in de polder.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
23-05-2017
Iveco500-RutteLR.jpg

Iveco Trakker met 500 pk voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in bedrijf genomen: Een Iveco Trakker 6x4 met…