Nieuws
21-03-2023 | Door Iep van der Meer

De Vloerenmakers uit Noord-Brabant hebben onlangs hun wagenpark uitgebreid met de luxe uitgevoerde Iveco S-Way. Deze indrukwekkende trekker is voorzien van alle gemakken en details. Ook aan de buitenkant is de vrachtwagen een opvallende verschijning.


 

De nieuwe Iveco is een 6x2 met de 570 pk Cursor 13 krachtbron. Van de lederen bekleding van de stoelen tot de extra LED sfeerverlichting in de cabine, elk detail is met zorg ontworpen en uitgevoerd.

De hefinrichting voor de voorloopas en de voorbereiding om de traileras vanuit de cabine te heffen maken het leven van de chauffeur een stuk gemakkelijker. Het aslastmeetsysteem met indicatie in het dashboard voor luchtgeveerde assen (inclusief trailer) zorgt ervoor dat de vrachtwagen altijd in balans blijft, wat de veiligheid op de weg ten goede komt.

Het My Iveco infotainment systeem met Alexa, DAB-radio, Bluetooth en een 7 inch TFT-scherm met TomTom truck navigatie is de kers op de taart. Hiermee kan de chauffeur altijd de weg vinden en blijven genieten van zijn favoriete muziek.

Maar ook aan de buitenkant is de trekker voor De Vloerenmakers een indrukwekkende verschijning. De kunststof side skirts in de cabinekleur gespoten en het gehele chassis voorzien van traanplaat met een opklapframe maken het geheel af en geven de vrachtwagen een stoere uitstraling.

Bij De Vloerenmakers worden de materialen geladen in Oss en leveren ze deze zelf op de locatie van de klant. Wanneer de truck met personeelsleden op pad gaat om de vloer te leggen, is er achter de trekker een oplegger met een machine opgebouwd die twee compartimenten bevat: zand en cement. Op locatie wordt er water toegevoegd en spreiden de medewerkers het uit, zodat er uiteindelijk een vlakke vloer ontstaat. Hoewel de chauffeurs verantwoordelijk zijn voor het vervoer van de materialen, ligt hun focus vooral op het leggen van de vloeren.

3 zitplaatsen!

Om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is voor het team van De Vloerenmakers tijdens het werk, wordt er een extra zitplaats toegevoegd aan de truck. Op deze manier kunnen alle medewerkers comfortabel en veilig mee op pad om de vloeren te storten en te egaliseren.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-06-2020
Afbeelding_persbericht_Nouwens_Transport1_1.jpeg

Iveco S-way voor Nouwens Transport Breda

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste…
Nieuws
23-01-2023
Remie Transport (3)

Twee Iveco S-Way trekkers voor Remie Transport

Remie Transport heeft twee nieuwe Iveco S-Way trekkers in gebruik genomen. De ADR gekeurde trekkers zijn…
Nieuws
09-03-2023
Sveistrup Iveco (6)

Iveco S-Way Nordic Style

Het Deense Sveistrup Transport & Spedition heeft een opvallende Iveco S-Way op de weg gezet. De drie- assige 570 pk sterke…