Nieuws
09-03-2023 | Door Iep van der Meer

Het Deense Sveistrup Transport & Spedition heeft een opvallende Iveco S-Way op de weg gezet. De drie- assige 570 pk sterke Iveco bakwagen met aanhanger is geheel in ‘Nordic Style’ uitgevoerd, en dat zien we niet vaak bij dit merk.

Sveistrup rijdt al jaren naar volle tevredenheid met Iveco trucks en ook de nieuwste werd weer een Italiaan. De combinatie werd voorzien van Norfrig laadbakken met zijdeuren. De motorwagen is goed voor 17 Europallets, in de aanhangwagen passen er 20. In beide laadbakken zijn rails in de zijwanden aangebracht waardoor er een dubbele laadvloer ontstaat. In dat geval kunnen de zijdeuren uiteraard niet gebruikt worden. Verder zijn zowel de motorwagen als de aanhanger voorzien van een laadklep.

Onspot sneeuwkettingen

De combinatie is bijzonder compleet uitgerust, onder meer met automatische Onspot sneeuwkettingen, Twee Led lichtbalken voorop en een extra geïsoleerde cabine vanwege de koude winters in Scandinavië. Verder is er een brandstof verwarming systeem gemonteerd en een retarder. De truck is verder voorzien van RVS bumper- en dakrails met ingebouwde Led verlichting, een lichtbak en een set luchthoorns. Een verlicht Iveco logo in de grille maakt het helemaal af. De hele combinatie is verder voorzien van gesloten zij- afscherming met kisten.

Denemarken - Noorwegen

Ook het interieur werd stevig onder handen genomen. Alles is bekleed met leder met fraaie stiksels, fraaie, indirecte verlichting en een audiosysteem met 20 speakers. Verder is er een zware omvormer aan boord voor het koffiezet apparaat, de magnetron en een printer. Kortom, een Iveco S-Way Nordic Style truck waar je mee voor de dag kunt komen. De truck wordt ingezet op routes tussen Denemarken en Noorwegen. (Bron: 40ton.net)

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-06-2020
Afbeelding_persbericht_Nouwens_Transport1_1.jpeg

Iveco S-way voor Nouwens Transport Breda

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste…
Nieuws
23-01-2023
Remie Transport (3)

Twee Iveco S-Way trekkers voor Remie Transport

Remie Transport heeft twee nieuwe Iveco S-Way trekkers in gebruik genomen. De ADR gekeurde trekkers zijn…
Nieuws
19-03-2023
Agteres Iveco S-Way 2

Iveco S-Way voor Achteres Transport Daarle

Achteres Transport uit Daarle heeft een Iveco S-Way 6x2 trekker in gebruik genomen. Het gaat hierbij om het…