Iveco S-way voor H. van Oosten Meeden

Nieuws
12-05-2023 | Door Iep van der Meer

H. van Oosten uit Meeden heeft een opvallende Iveco S-Way in gebruik genomen. De RAL 1004 geel gespoten S-Way is voorzien van een fraaie lichtbak met een lampenbeugel. De truck wordt ingezet voor het transport van agrarische lading.

Henk van Oosten is de oprichter van het gelijknamige loonbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verwerken van organische mest. In 1978 begon het bedrijf met het reinigen van sloten bij agrariërs en al snel werden de werkzaamheden uitgebreid met het kuilen van gras en het verspreiden van mest. In 1990 werd begonnen met het bouwen van opslag voor drijfmest en in 1992 werden de werkzaamheden verder uitgebreid met grondverzet en akkerbouw. Na de verplichting van het wegen en bemonsteren van mest in 2000, is het bedrijf opgesplitst in H. van Oosten Loon- & Grondverzetbedrijf B.V. en H. van Oosten Intermediair & Logistiek B.V. Het loonbedrijf is nog steeds de belangrijkste activiteit van het bedrijf en er werken in totaal 20 medewerkers.

De nieuwe Iveco S-WAY is uitgerust met Full Led verlichting rondom, voor een beter zicht in de nacht en meer contrast op de weg, en een geïntegreerde standairco, waardoor de chauffeur ook tijdens warme dagen comfortabel zijn werk kan doen. RST in Geesbrug heeft deze truck voorzien van kipper- en walkingfloorhydrauliek en de pneumatisch verstelbare schotel zorgt voor een correcte asdrukverdeling. De truck is uitgerust met luxe Hi-Comfort luchtgeveerde stoelen, die verwarming, ventilatie, armsteunen en lendensteun bieden. De stoelen zijn bekleed met leder voor extra comfort. Zelfs de bijrijdersstoel is draaibaar. Verder is de truck voorzien van het My Iveco infotainment met DAB-radio, TFT-scherm en Tom Tom Truck navigatie voor Europa, Rusland, Turkije en Oekraïne zorgt voor extra comfort tijdens lange ritten en zorgt ervoor dat de chauffeur altijd op de juiste weg blijft.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
23-05-2017
Iveco500-RutteLR.jpg

Iveco Trakker met 500 pk voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in bedrijf genomen: Een Iveco Trakker 6x4 met…