Nieuws
07-06-2020 | Door Iep van der Meer

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste kennismaking van Nouwens Transport met Iveco was met een Daily en sindsdien zijn er al tien Iveco bedrijfswagens in de vloot opgenomen. Daarbij komen nu twee trekkers van het nieuwste model, namelijk de S-Way.

De nieuwe Iveco trekkers met eenCursor 11 motor met 460 pk vallen volgens Nouwens ook bij de chauffeurs in de smaak. Dennis Nouwens vertelt hierover: "Ik heb louter positieve reacties ontvangen op onze nieuwe trucks. Onze chauffeurs zijn onder de indruk van de S-WAY door de strakke uitstraling. Daarnaast hebben de nieuwe werkpaarden van Nouwens Transport een heel mooi aangezicht. Bovendien zijn zij zeer te spreken over de cabine waarin zij veel ruimte hebben. De chauffeurs beschikken over alle comfort aan boord door een onder de cabine geïntegreerde standairco en standkachel, een luchtgeveerde chauffeursstoel en een draaibare bijrijdersstoel, waardoor zij met een comfortabel gevoel de weg op gaan."

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-01-2020
Iveco_Lauwen_1LR.jpg

Lauwen Transport met Iveco S-Way naar Parijs

Lauwen Transport uit Etten-Leur heeft onlangs de eerste Iveco S-Way in ontvangst genomen bij de vestiging…
Nieuws
03-03-2020
meulenberg_Iveco_2LR.jpg

Vijf Iveco’s S-Way voor Meulenberg

De eerste vijf Iveco’s S-WAY zijn onlangs afgeleverd bij Meulenberg Transport. Het bedrijf uit Urmond heeft een wagenpark…
Nieuws
07-11-2019
S-Way_ridendrive1LR.jpg

Iveco S-Way demodagen van start

Vandaag zijn de Ride & Drive dagen van start gegaan van Iveco. Klanten en relaties zijn uitgenodigd om nader kennis…