Nieuws
07-06-2020 | Door Iep van der Meer

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste kennismaking van Nouwens Transport met Iveco was met een Daily en sindsdien zijn er al tien Iveco bedrijfswagens in de vloot opgenomen. Daarbij komen nu twee trekkers van het nieuwste model, namelijk de S-Way.

De nieuwe Iveco trekkers met eenCursor 11 motor met 460 pk vallen volgens Nouwens ook bij de chauffeurs in de smaak. Dennis Nouwens vertelt hierover: "Ik heb louter positieve reacties ontvangen op onze nieuwe trucks. Onze chauffeurs zijn onder de indruk van de S-WAY door de strakke uitstraling. Daarnaast hebben de nieuwe werkpaarden van Nouwens Transport een heel mooi aangezicht. Bovendien zijn zij zeer te spreken over de cabine waarin zij veel ruimte hebben. De chauffeurs beschikken over alle comfort aan boord door een onder de cabine geĆÆntegreerde standairco en standkachel, een luchtgeveerde chauffeursstoel en een draaibare bijrijdersstoel, waardoor zij met een comfortabel gevoel de weg op gaan."

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
23-01-2023
Remie Transport (3)

Twee Iveco S-Way trekkers voor Remie Transport

Remie Transport heeft twee nieuwe Iveco S-Way trekkers in gebruik genomen. De ADR gekeurde trekkers zijn…
Nieuws
09-03-2023
Sveistrup Iveco (6)

Iveco S-Way Nordic Style

Het Deense Sveistrup Transport & Spedition heeft een opvallende Iveco S-Way op de weg gezet. De drie- assige 570 pk sterke…
Nieuws
19-03-2023
Agteres Iveco S-Way 2

Iveco S-Way voor Achteres Transport Daarle

Achteres Transport uit Daarle heeft een Iveco S-Way 6x2 trekker in gebruik genomen. Het gaat hierbij om het…