Nieuws
18-12-2023 | Door Iep van der Meer

AH den Hartog & Zn heeft hun oude Iveco 6x6 Trakker vervangen door een nieuwe T-Way 6x4 met een 510pk Cursor 13 motor. De auto wordt ingezet voor verschillende projecten in de aannemerij en is als eerste Iveco voertuig in Nederland voorzien van het Veldhuizen Hydro WSG Widespread systeem.

Den Hartog is een bekende speler in de aannemerij. Het bedrijf beschikt binnen deze branche over de juiste kennis en kunde, en een specifiek machinepark. Flexibiliteit is één van de kernwaarden van Den Hartog.

Hydraulisch aangedreven vooras

Flexibel is ook de nieuwe Iveco T-Way. Het voertuig is uitgerust met Hi-Traction. Dit is een hydraulisch aangedreven vooras, die – op verzoek – kan worden bijgeschakeld. Dit biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van een conventioneel 6x6 ontwerp, met minder slijtage tot gevolg. De Iveco is verder als eerste in Nederland voorzien van het Veldhuizen Hydro WSG Widespread systeem. Het systeem zorgt voor een hoger laadvermogen en maakt de auto nog wendbaarder. De achterste as van de T-Way stuurt tot 40km/h mee en het voertuig heeft een GVW van 33 ton. De opbouw van de kraan en kipper is verzorgd door Velis Scholten Utrecht.

Met de alom bekende robuustheid van het Iveco chassis en alle bijbehorende componenten is deze T-Way het perfecte voertuig voor de off-road missies van AH den Hartog & Zn. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
23-05-2017
Iveco500-RutteLR.jpg

Iveco Trakker met 500 pk voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in bedrijf genomen: Een Iveco Trakker 6x4 met…