Iveco X-Way voor Kam Staalhandel

Nieuws
11-10-2023 | Door Iep van der Meer

Kam Staalhandel in Dordrecht werkt al decennia met Iveco’s betrouwbare BE-trekkers. De uit te voeren transporten worden echter steeds zwaarder, waardoor nu een bewuste keuze is gemaakt voor een Iveco X-WAY 6x2 bakwagen.

De firma Kam is al 150 jaar actief als leverancier van ijzer- en staalproducten aan de industrie. Het begon ooit in Delfshaven, maar na een aantal verhuizingen is het bedrijf nu gevestigd op het voormalige Lips terrein in Dordrecht. Van daaruit worden de klanten beleverd met de BE-Combi's van het bedrijf, en nu dus ook met de nieuwe X-Way met autolaadkraan.

De truck is uitgerust met de Iveco Cursor 9 motor met 360 pk. De volledig luchtgeveerde bakwagen is voorzien van een Palfinger autolaadkraan en een gestuurde achteras voor een optimale wendbaarheid. Dankzij het lage eigen gewicht resteert een hoog netto laadvermogen. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-03-2023
Arnold Mellema (2)

Iveco S-Way voor Arnold Mellema

Arnold Mellema Transport BV uit Drachten heeft een nieuwe Iveco S-Way 4x2 trekker in gebruik genomen. De Iveco is af fabriek…
Nieuws
22-06-2023
Stutvoet (7)-1400

Drie Iveco trucks voor Stutvoet

Familiebedrijf Stutvoet in Oude Pekela heeft drie nieuwe Iveco S-way 530 4x2 trekkers besteld bij dealer Cornelis Bedrijfsauto’s.…
Nieuws
03-11-2023
The Boss (2)-1400

Iveco X-Way 'The Boss' voor Sallandse Metaalhandel

De Sallandse Metaalhandel in Raalte is het familiebedrijf van Hinnie Haverman. De firma zet dagelijks…