Jan de Rijk neemt activiteiten A. v. Overveld over

Nieuws
05-12-2019 | Door Tim de Jong

Jan de Rijk Logistics neemt per 6 januari 2020 de transportactiviteiten over van A.v. Overveld Transport uit Zegge. Van Overveld Transport verzorgt distributie in de Benelux. Dat meldt de overnemende partij op de eigen website.

Inbegrepen bij de overname zijn de bestaande chauffeurs, trekkers en trailers. De activiteiten van A.v. Overveld worden voortgezet binnen de Benelux operatie van Jan de Rijk Logistics. Met de overname van deze activiteiten onderstreept Jan de Rijk Logistics haar verdere groei-ambities voor distributie binnen de Benelux. Door de Benelux activiteiten van A.v. Overveld in te voegen in die van Jan de Rijk Logistics, ontstaat een uitgebreider netwerk waarvan de klanten op datum van overgang onmiddellijk gebruik kunnen maken.

Jan de Rijk Logistics is een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener. Afgelopen zomer kreeg het bedrijf een nieuwe algemeen directeur. Het bedrijf verzorgt voor haar klanten wegtransport- & intermodale diensten, contractlogistiek en retaildistributie. Jan de Rijk Logistics beschikt over een moderne en diverse vloot van meer dan 1.000 voertuigen, meer dan 130.000m2 aan warehouses, en 27 vestigingen in 14 landen. Jan de Rijk Logistics heeft verspreid over Europa ongeveer 1.400 medewerkers in dienst.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
28-12-2018
Foto_DAF_XF_Jan_de_Rijk_Transport-1400.jpg

De goede voornemens van Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk Logistics nam 'de blauwe' De Rooy over, en daarmee heel veel werk voor DAF Trucks. Het is dan…
Nieuws
20-03-2017
Janderijk.jpg

Weer 100 DAF trucks voor Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics heeft weer een order voor honderd nieuwe DAF trucks geplaatst. De sleutels van de eerste van…
Nieuws
10-03-2023
De-Rijk_Scania-3-web-pers-2023

8 lage Scania trekkers voor Jan de Rijk

Jan de Rijk Logistics heeft acht lage Scania trekkers in gebruik genomen. Alle 4x2 trekkers, vier S- en vier R-cabines,…