Nieuws
10-09-2019 | Door Iep van der Meer

Jan Willem Top rijdt voor Swijnenburg Transport uit Werkendam met een DAF XF430 Space Cab. De DAF is nu vier maanden oud en hij bevalt Jan Willem uitstekend. ,,Met 430 pk uit de Paccar MX13 motor vind ik het een fantastische auto voor wat ik er mee doe. Ik rij voornamelijk in Nederland met stukgoed voor CTG Logistics BV. Dat bedrijf doet aan op- en overslag en logistieke dienstverlening. Veel goederen komen aan per zeecontainer en die spullen worden dan door ons naar de klant getransporteerd. Op de terugreis laden we ook overal weer spullen op bij verschillende adressen voor CTG Logistics’’.

Op de nieuwe Krone schuifzeiloplegger waarmee Jan Willem rijdt staat ook reclame voor CTG Logisticsf. De drie maanden oude oplegger is uitgerust met een onderschuivende laadklep waardoor Jan Willem bij de meeste klanten zelf kan laden en lossen als dat zo uitkomt.

De DAF XF is voorzien van een fraaie ‘Engelse’ zonneklep, een lichtbak en twee ronde verstralers op het dak. Een setje van vijf toplampen en twee luchthoorns maken het plaatje af. Onder de voorbumper is een spoiler gemonteerd met ‘Deense’ dagrijlampen en breedtepaaltjes. Het chassis is afgewerkt met fraaie RVS kisten en met een tot hoogglans opgepoetste aluminium brandstoftank.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-11-2020
Kuiper1LR.jpg

Nieuwe Krone polyester koeltrailer voor Frans Kuiper

Onlangs leverde Wezenberg Trailers een polyester Krone koeloplegger af aan Frans Kuiper Transport…
Nieuws
21-10-2020
500e_DAF_voor_GVT_-web_6.jpg

500e DAF truck voor GVT Group of Logistics

De GVT Group of Logistics ontving onlangs de 500e nieuw gekochte DAF truck. Het jubileum exemplaar maakt deel…
Nieuws
06-03-2017
Kemp2.jpg

Lessen met een DAF XF bij Kemp

Kemp Rijopleidingen heeft een fraaie nieuwe DAF XF Super Space Cab met een twee assige Krone oplegger op de weg gezet.