Kivits Drunen doet overname in België

Nieuws
05-02-2022 | Door Tim de Jong

Kivits Drunen heeft een bedrijf in België overgenomen. Het bedrijf uit Waalwijk timmert flink aan de weg. In december werden nog vijftien nieuwe trucks en zeven nieuwe koeltrailers besteld.

De Ieperse Food Associates Group N.V. (FASG) heeft met de Waalwijkse Kivits Logistics Group B.V. (Kivits) overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van haar dochterbedrijf Fresh Flow B.V. in Willebroek, België. Alle klanten en personeelsleden gaan mee over naar Kivits. Kivits zal de activiteiten van Fresh Flow gaan integreren in haar Belgische vestiging Kivits Logistics, in Zellik. Tevens zijn FASG en Kivits een langdurig partnership overeengekomen voor diverse supply chain services voor haar dochter Delisol.

Rob van Opzeeland (CEO Kivits): “Wij kennen elkaar al een tijd omdat Kivits al vele jaren de distributie voor Delisol mocht verzorgen. Al pratende met FASG kwamen we tot de overtuiging dat activiteiten van onze Belgische vennootschap in Zellik en die van Fresh Flow erg dicht bij elkaar liggen. Focus, schaalgrootte, verduurzaming en efficiency zijn key in logistiek. Kivits streeft serieuze langdurige partnerships met haar klanten na; de activiteiten van Fresh Flow en de behoefte van Delisol sluiten naadloos aan bij onze visie en kernwaarden.”

Nieuwe trucks

Afgelopen december schafte Van Opzeeland nog vijftien nieuwe trucks aan, van de merken DAF, Mercedes en Volvo. Opvallend daaraan is dat het om grote cabines ging, dus de DAF XG+ en de Volvo FH-XL.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
29-08-2019
FH_500_4x2T_AJ_Groot_Zevert_BV.jpg

Transportbedrijf Groot Zevert uit Eibergen overgenomen

Varkenshandelaar Hendrie Dijk heeft samen met Jan Schuttert het Eibergse transportbedrijf Groot…
Nieuws
26-03-2021
Bakker_Bedrijfswagens_-_DAF_LR.jpg

Bakker Bedrijfswagens neemt Sent Waninge over

Bakker Bedrijfswagens, onderdeel van de Bakker Groep, verstevigt haar positie met de voorgenomen overname*…
Nieuws
26-11-2020
Simon_Loos__Peter_Appel_Transport_LR.jpg

Simon Loos en Peter Appel Transport zijn voornemens te fuseren

De logistieke dienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport bundelen in 2021 hun krachten…