Kivits Drunen neemt Bell Logistics over

Nieuws
30-08-2020 | Door Tim de Jong

Per 31 Augustus 2020  heeft Kivits-Drunen BV de Belgische vennootschap Bell Logistics NV overgenomen via een activa passiva transactie van de Zwitserse Bell Food Group. Kivits en Bell hebben al jaren een succesvolle logistieke samenwerking in de Benelux.

Als één van leidende Europese providers van vlees en convenience producten behoorde Bell Logistics NV niet meer tot de core-business voor de Bell Food Group. Vanwege het grote belang van een hoogwaardige logistiek voor Bell is na een zorgvuldige selectie een uitbreiding van een samenwerking met Kivits als voorkeur gekomen. Als uitvloeisel hiervan zijn beide directies een overname van de logistieke business inclusief het vastgoed overeengekomen. Alle medewerkers van Bell gaan over naar Kivits. Ook zal de dienstverlening aan alle externe klanten worden gecontinueerd. Kivits en Bell zijn tot een langdurige overeenkomst gekomen voor wat betreft het uitbesteden van de logistieke dienstverlening in de Benelux voor de Bell Food Group aan Kivits.

Per 31 augustus zal de business verdergaan onder de naam Kivits Logistics BV in Zellik, België

“Bell is een fantastische onderneming met mooie externe klanten en een goed team mensen, waar wij al jaren mee samenwerken. Dit in combinatie met onze sterke ontwikkeling in België én de strategische ligging aan de ring van Brussel van het logistieke centrum van Bell, maakt dat wij erg blij zijn met de samenwerking met Bell en de overname van Bell Logistics. Wij zien hier veel potentie in,” zegt Rob van Opzeeland, CEO van Kivits.

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
30-09-2019
Joosen-Katoen_Natie.jpg

Katoen Natie neemt Joosen over

Op 30 september 2019 heeft Katoen Natie het Vlaamse transportbedrijf Joosen overgenomen. Transport Joosen is een familiebedrijf…
Nieuws
06-10-2017
Belgie_LR.jpg

Belgische snelwegverlichting brandt straks ook overdag

Een deel van de Belgische snelwegen wordt vanaf volgend jaar ook overdag verlicht. Dankzij LED verlichting…
Nieuws
24-10-2016
Belgie.jpg

Vlaanderen steunt wegvervoer met 40 miljoen

De Vlaamse regering gaat de transportsector ondersteunen met een pakket maatregelen ter waarde van 40 miljoen…