Komend weekend: BIGtruck Trophy!

Nieuws
02-08-2022 | Door Iep van der Meer

Het komende weekend staat in het teken van de BIGtruck Trophy in Asten. Op vrijdag avond 5 augustus rijden de eerste trucks binnen en op zaterdag 6 en zondag 7 augustus is het showtime!

Onder de aangemelde trucks staan een groot aantal bekende namen, waaronder Jelle Schouwstra met zijn nieuwe DAF XG+ 530 ‘Valhalla’, Harry van Dalen met ‘The Boss’ en Hans Brolsma met zijn Renault T-High. Verder komt Truckjunkie met ‘The Drakar’ en komt Krommenhoek met de dikke Scania 770T. Ook de spectaculaire Scania T van Wiersma olie komt naar Asten.

Rico Verhoeven

Ook Veenplant komt naar Asten, en wel met twee combinaties, waaronder de indrukwekkende Rico Verhoeven combi! Maar dat zijn natuurlijk niet de enige trucks, alles bij elkaar komen er meer dan honderd gepoetste trucks, van klassiekers tot dikke Amerikanen naar Asten.

Hans d’n Brabander

Maar er is natuurlijk veel meer te zien en te beleven tijdens de BIGtruck Trophy, bijvoorbeeld tijdens het avondprogramma op zaterdagavond. Na een gezellige barbecue zijn er optredens van Johnny Bolk en Hans ‘dn Brabander, en dat zorgt voor vuurwerk. Daarnaast is er een DJ in the house en sluiten we af met een band.

Ford F-Max demo

Verder is er een beursplein met de nieuwste truckmodellen, inclusief de Ford F-Max, de nieuwe DAF XG+ en een hele stoere MAN demo. Voor de kinderen is er een kidscorner, en uiteraard is er een horeca plein zodat je niet uitdroogt of honger hoeft te lijden. Kortom, kom naar Asten!

Mocht je nog niet hebben ingeschreven met je truck, dat kan nog steeds! Klik hier!