Koopman Logistics Group neemt Piet Janssen Vlodrop over

Nieuws
30-10-2020 | Door Iep van der Meer

Het regent overnames deze dagen. Deze keer neemt Koopman Logistic Group de transportactiviteiten van Piet Janssen Vlodrop over. Dit bedrijf is met acht combinaties actief in het autotransport en die activiteiten sluiten mooi aan bij die van Koopman Transport. 

Na een periode van ruim 44 jaar draagt Piet Janssen Transport Vlodrop per 1 november 2020 zijn autotransportactiviteiten over aan Koopman Logistics Group. Janssen doet hiermee een stapje terug en Koopman groeit weer een beetje groter.

Het begon voor Janssen allemaal kleinschalig in het Limburgse Vlodrop met een tankstation en met een garagebedrijf. Dankzij haar nevenactiviteit, het rijklaar maken van auto’s voor internationale verhuurmaatschappijen, groeide het bedrijf uit tot een volwaardig dealerbedrijf. Hieruit ontstond het transportbedrijf waarmee men klanten van auto’s wist te voorzien. Het transportbedrijf met acht speciale autotransporters  is vandaag de dag continu onderweg in binnen- en buitenland.

“Koopman is een grote speler in de autotransport- en logistiekbranche, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Zij zijn in staat om de belangen van onze medewerkers en klanten te behartigen. Dankzij schaalvergroting zijn zij in staat om nog beter aan de wensen en behoeften van de klant van vandaag te voldoen.” Koopman neemt de acht ervaren chauffeurs over en wil ook de dienstverlening richting de bestaande klanten van Piet Janssen Transport Vlodrop voortzetten.

Koopman Logistics Group is een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in de transport en logistiek. “Ons specialisme is automotive logistics”, aldus Ad ten Brink, Director Automotive. “We bieden niet alleen transport aan, maar ook aanvullende diensten vanuit onze vestigingen en remarketing centers in Nederland." 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-12-2016
Van_Doesburg_Scania.jpg

G. van Doesburg neemt DTS over

Wie regelmatig transport vanuit Nederland naar Italië en vice versa heeft,  kent ongetwijfeld de twee specialistische bedrijven…
Nieuws
03-01-2021
Overname-Boekema-01.jpg

A.H. Boekema & Zn overgenomen door Jordy Brouwer

A.H. Boekema & Zn uit Heerenveen en Wartena is overgenomen door Jordy Brouwer Internationaal Transport.…
Nieuws
05-10-2020
bosdaalenfoto.jpg

CargoBoss en Van Daalen worden samen BosDaalen

Transportbedrijven CARGOBOSS en Van Daalen Transport uit Maasdijk worden één bedrijf. Onder de naam BosDaalen…