Land Harkema neemt Bakker Transport Dokkum over

Nieuws
04-01-2022 | Door Iep van der Meer

Land Transport uit Harkema neemt Bakker Transport BV uit Dokkum over. Met de overname worden de vijf trekkende eenheden, alle opleggers en drie chauffeurs overgenomen.

Bakker Transport BV uit Dokkum is een oud familiebedrijf dat de laatste jaren al een goede samenwerking had met Land Transport. Wegens gebrek aan opvolging werd besloten in onderling overleg het bedrijf te verkopen aan Hennie Dijkstra, directeur-eigenaar van Land Transport. Dijkstra: ,,Wij werkten al langer samen en door de uitstekende relatie lag het voor dat hand dat ze met ons in gesprek gingen. Het ladingpakket van Bakker Transport past goed bij onze activiteiten. Daarnaast betekent deze overname dat we drie gemotiveerde chauffeurs toe kunnen voegen aan ons bedrijf. In combinatie met het ladingpakket verstevigen wij daarmee onze positie op de markt’’. Voor Land Transport is het de tweede overname in korte tijd. Eind 2021 werden er nog vier trucks en chauffeurs van Jan de Jong Transport uit Ureterp overgenomen. Land Transport, actief in het transport van bouwmaterialen, lengtetransport, palletvervoer, geconditioneerd vervoer en kooi-aap transport omvat met deze overname in totaal 40 Trekkende eenheden plus tien vaste charters.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-10-2021
Ureterp1.jpg

Land Harkema neemt Jan de Jong Transport over

Land Transport uit Harkema heeft de trucks en de chauffeurs van Jan de Jong Transport uit Ureterp overgenomen.…
Nieuws
14-12-2016
Van_Doesburg_Scania.jpg

G. van Doesburg neemt DTS over

Wie regelmatig transport vanuit Nederland naar Italië en vice versa heeft,  kent ongetwijfeld de twee specialistische bedrijven…
Nieuws
03-01-2021
Overname-Boekema-01.jpg

A.H. Boekema & Zn overgenomen door Jordy Brouwer

A.H. Boekema & Zn uit Heerenveen en Wartena is overgenomen door Jordy Brouwer Internationaal Transport.…