Lessen met een DAF XF bij Kemp

Nieuws
06-03-2017 | Door Iep van der Meer

Kemp Rijopleidingen heeft een fraaie nieuwe DAF XF Super SpaceCab met een twee assige Krone oplegger op de weg gezet. 

Kemp Rijopleidingen BV is al meer dan 27 jaar actief op het gebied van rijopleidingen. In 1989 is Erik Kemp vanuit huis begonnen met één autootje. In de loop van de tijd is dat uitgegroeid tot één van de grotere rijscholen in Flevoland. Het bedrijf is nu dan ook actief in alle plaatsen in deze provincie.

Naast autorijlessen onder de vlag van ANWB Rijopleiding voor geheel Flevoland, Gooi & Vechtstreek én Zwolle, is het aantal categorieën in de loop der jaren flink uitgebreid. Met name voor de opleidingen voor de basiskwalificatie vakbekwaamheid, nascholing voor beroepschauffeurs, het motorrijbewijs, 'E achter B' en het vaarbewijs weten ook cursisten van buiten de provincie de rijschool te vinden.

Voor het grote werk werkt Kemp met bakwagens met middenas- aanhangwagens maar er is nu ook een nieuwe trekker in de vloot. Het is een DAF XF 440 Super SpaceCab trekker met een nieuwe Krone 2-assige ProfiLiner oplegger. Met deze combinatie kan Kemp nu ook het CE rijbewijs aanbieden met trekker-oplegger.

Met deze oplegger, voorzien van het Ladingzekeringscertificaat Code XL, biedt Kemp Rijopleidingen ook de mogelijkheid om ook in het kader van Code 95 het ladingzekeren te trainen met het modernste materiaal van Krone.

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
11-02-2021
DAF_Rutom_Loven_1LR.jpg

Zestig keer DAF XF 480 SSC voor Rutom Cargo

Een van de grotere specialisten in het internationale goederenvervoer, Rutom Cargo uit het Brabantse  Lierop,…
Nieuws
15-03-2021
Bronk1.jpg

Nieuwe DAF XF voor Van Ziel

Tankvervoer, maar dan in stijl. Dat is wat Van Ziel graag wil uitstralen. Daartoe laten ze hun trucks spuiten bij een specialist,…
Nieuws
08-06-2020
1__DAF_Unity_Edition__donker_staand.jpg

Nòg rijker uitgeruste DAF XF: Unity Edition

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal…