Leusink Logistics failliet verklaard

Nieuws
20-02-2020 | Door Iep van der Meer

Leusink Logistics BV en Leusink Personeel BV uit Gaanderen zijn beide failliet verklaard. In totaal staan er 45 mensen op straat volgens de curator.

Leusink Transport ging al eerder failliet, namelijk in 2017. Daarna werd er in afgeslankte vorm een doorstart gemaakt onder de huidige naam Leusink Logistics BV.  Dat bedrijf nam vorig jaar nog het in Zutphen gevestigde Dieperink Transport BV over. Schaalvergroting, synergievoordelen en een bredere dienstverlening zouden moeten leiden tot een betere toekomst voor beide bedrijven. Dat was in augustus 2019.

Het heeft de beide bedrijven helaas niet kunnen redden. Volgens de curator wordt er nog gewoon doorgewerkt en wordt een overname onderzocht.  Er zouden zich al belangstellende partijen gemeld hebben. Leusink Logistics BV heeft 40 trekkende eenheden en de beschikking over 8000 vierkante meter magazijnruimte.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-12-2017
Heijboer1.jpg

Heijboer Transport Etten Leur weer failliet

Transporteur Heijboer uit Etten Leur is op 5 december wederom failliet verklaard. Ook in 2016 moest het bedrijf…
Nieuws
07-02-2018
BesselingLR.jpg

Besseling transport failliet

De Amersfoortse vervoerder Besseling is failliet. Eind vorig jaar ging het taxibedrijf Bestax al over de kop, nu ook het vervoersbedrijf.…
Nieuws
15-08-2018
Mooy1LR.jpg

Mooy Logistics failliet

Mooy Logistics uit Waddinxveen, met vestiging in Hazeldonk, is failliet verklaard. Decennia lang was dit een klinkende naam in…