MAN TGX voorloper voor Choi Kwai int

Nieuws
23-01-2023 | Door Iep van der Meer

Chauffeurs Gerard Peelen en Leo Mundi kregen eind vorig jaar een nieuwe MAN TGX. Ze rijden voor Choi Kwai int, een bedrijf dat ingrediënten levert voor de Aziatische keuken. De MAN 6x2 voorloopas trekker werd lekker aangekleed en voorzien van een interieur door Noah’s Truckstyling.

De MAN mocht geheel door de chauffeurs aangekleed worden. Het is voor het eerst dat dit mogelijk was bij dit bedrijf. De mannen gingen er voortvarend mee aan de slag, met zwarte lampenbeugels, side skirts, een tranenplaat op het chassis en de nodige aanpassingen in het interieur. Daarbij werd gekozen voor rode draken op de deurpanelen, geheel in lijn met de business waar ze in zitten. Bovendien staat de draak symbool voor kracht, goedheid en geluk.

Verder is er een opvallende bedplaat tegen de achterwand gemonteerd met de bedrijfsnaam er in, afgewerkt met rode LED verlichting. Ook is er een leren tunnelhoes aangebracht en zijn de stoelen voorzien van een fraaie voet met LED verlichting. De stoelen zelf zijn overigens ook aangepast, en voorzien van het logo van het bedrijf. Alles bij elkaar een behoorlijk dikke MAN, zeker met die 510 pk!