Mega Trucks Festival groot succes

Nieuws
28-12-2015 | Door Iep van der Meer

Tweede en derde kerstdag stonden de Brabanthallen bol van de vrachtwagens en dat trok een record aantal bezoekers naar Den Bosch.

Meteen bij de opening op tweede kerstdag was al duidelijk dat dit een ontzettend goed jaar ging worden. De parkeerterreinen van de Brabanthallen stroomden al vroeg vol en voor de kassa's ontstonden rijen wachtenden.

Zowel buiten als binnen stonden zo'n 300 vrachtwagens opgesteld. Uiteraard weer met een hoog Scania gehalte, die jongens zijn nou eenmaal het meest fanatiek. Toch vonden we ook een bijzonder fraaie Iveco en was DAF goed vertegenwoordigd. Ook Iveco was uitgerukt met het complete leveringsprogramma. Belangrijker nog dat merk of uitvoering was de sfeer, en die was opperbest in de Brabanthallen. Onder een lekkere country- en rockabilly riedel vanaf het podium was het heerlijk slenteren langs de trucks en de kraampjes.

Uiteraard was BIGtruck online magazine als media partner aanwezig, deze keer met de dikke groene Kenworth die we van DAF mochten lenen. Binnenkort in BIGtruck een uitgebreid fotoveslag, hier even een impressie van de show.

Voor de nieuwste BIGtruck ">klik je hier!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
02-10-2015
DSC06173.jpg

Truckshow Bludesch, Oostenrijk

Truckshows worden overal in Europa georganiseerd. Onlangs was Klaas Hobo in Oostenrijk bij een 'gemütlichen Beisammensein…
Nieuws
22-09-2015
Scaniahybrid.jpg

Scania komt met Wereldprimeur naar RAI

Scania komt naar onze eigen Amsterdamse BedrijfsautoRAI 2015 met een regelrechte wereldprimeur. En nee, daarmee…
Nieuws
20-09-2015
Appelscha-1.jpg

Appelscha was weer top!

Afgelopen vrijdag was er nog wat stress bij de organisatie van Truckshow Appelscha. Het had stevig geregend en het grasland waar…