Nat Truckspektakel Eersel was gezellig

Nieuws
03-10-2021 | Door Tim de Jong

Het was nat in Eersel tijdens het Truckspektakel, maar wel heel gezellig! Een kleine 200 trucks uit heel Nederland waren naar Brabant afgereisd voor een evenement op een prachtige locatie, aan het E3 strand bij Eersel.

Op zaterdag was het weer nog goed en toen was het ook druk met bezoekers. Op zondag viel dat laatste een beetje tegen maar de sfeer zat er goed in. Naast Europese trucks waren er ook Amerikanen te zien. Verder waren er foodtrucks en ook de minitruckers waren van de partij met hun opgetuigde bestelwagens. Voor de kinderen waren er wat leuke attracties en een DJ zorgde voor de muzikale omlijsting van het geheel. 

Er waren verschillende verkiezingen waarbij de prijs voor de mooiste truck naar Danny van Tuyl ging met zijn blauw-witte Scania 580S van GVT Logistics. De DAF van Weeda werd tweede, de DAF van Vlemminx ging naar huis met de derde prijs. De bekers werden gesponsord door BIGtruckshopA67 die zelf ook van de partij was met de verkooptrailer.

Alles bij elkaar was het een bijzonder gezellige show op een prachtige locatie daar in Brabant! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
30-09-2021
reclame_eersel.jpg

Komend weekend Truckspektakel Eersel

(Advertorial) Komend weekend, zaterdag 2 & zondag 3 Oktober organiseert ROKO Boekings &Organisatieburo voor…
Nieuws
10-11-2019
pre1.jpg

Preproloog: Nu ook muziek en demo's van het leger!

Tijdens de Preproloog die op 23 november in Eersel wordt georganiseerd rijdt een record aantal deelnemers…
Nieuws
21-11-2019
IEP_1914-1400_4.jpg

Zaterdag Preproloog Eersel!

Aanstaande zaterdag is het zo ver: De eerste Preproloog op de nieuwe locatie in Eersel! De hele dag staat in het teken van…