Negen Volvo FH Aero trekkers voor Vivochem

Nieuws
23-09-2024 | Door Maarten van der Westen

Distributeur van chemische stoffen Vivochem uit Almelo vervangt bijna zijn complete wagenpark in één keer met maar liefst negen Volvo FH Aero trekkers. 

Op de Nederlandse weg zie je ze nog niet heel veel rijden, maar Vivochem heeft er al negen: de nieuwe Volvo FH Aero. Met de aanschaf vernieuwt het bedrijf zijn vloot behoorlijk. De aerodynamische Volvo trekkers zijn voorzien van de nieuwste I-save motoren voor een nog beter brandstofverbruik. Volgend jaar verwacht Vivochem zijn eerste elektrische vrachtwagen.

Het bedrijf uit Almelo houdt zich bezig met het opslaan, transport en verpakken van chemicaliën. Dit varieert van agrarische producten tot verf en van verzorgingsmiddelen tot industriële producten. Veiligheid en duurzaamheid zijn hierbij erg belangrijk, wat ook terug te zien is in het wagenpark van Vivochem.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
06-10-2016
Hoyer_VolvoLR.jpg

Hoyer koopt 97 Volvo's

Chemievervoerder Hoyer uit Hamburg heeft geïnvesteerd in de vloot door 97 nieuwe Volvo's aan te schaffen. Het gaat om 91 trekkers…
Nieuws
11-05-2020
Hoyer_500.jpg

Hoyer Group koopt 500 nieuwe trucks

De Duitse Hoyer Group, internationaal actief in het vervoer van chemicaliën, voert een van de omvangrijkste vervangingsoperaties…
Nieuws
06-10-2020
nieuwe-volvo-fm-wesseling-logistics.jpg

Elf nieuwe Volvo trucks voor Wesseling Logistics

Wesseling Logistics & Warehousing uit Sassenheim heeft onlangs negen nieuwe Volvo’s FM aangeschaft.…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.