Nieuwe BIGtruck Podcast over zicht en de toekomst

Nieuws
17-11-2021 | Door Iep van der Meer

De nieuwe BIGtruck Podcast staat live, met deze keer nieuws over duurzaamheid met alle uitdagingen die daar bij horen en alles over de campagne van TVM over zicht, en wat je daar aan kunt doen.

Naar aanleiding van de afspraken op de klimaattop in Glasgow spreken we met Tim de Jong over de mogelijkheden en de problemen ('uitdagingen', in vergadertaal) van het elektrisch rijden en het tijdpad: in 2040 mogen alleen nog maar zero-emission trucks verkocht worden! Iep van der Meer is een tikkie sceptisch... Wim Brons is neutraal, want is gespreksleider en heeft er duidelijk minder verstand van dan de twee goed geïnformeerde truckjournalisten.

Verder: hoe is het met je gezichtsvermogen? Word je vaak verblind 's avonds? Daar is wat aan te doen! Ed Postma van TVM en Maarten Fieret, opticiën, hebben de details. In het kader van de nieuwe TVM campagne 'Goed VoorZien'. En natuurlijk bespreken we in vogelvlucht de inhoud van editie 10 2021 van het BIGtruck Magazine. Hands on the wheel and Stay tuned! 

Luister onze BIGtruck Podcast op een moment dat het jou past, met je handen aan het stuur en de ogen op de weg. De BIGtruck Podcast is te beluisteren op alle grote Podcast platforms zoals Spotify en Google Podcasts, maar ook op Youtube of gewoon hier, online! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
01-10-2020
20120824-Kantoor-TVM-verzekeringen-Hoogeveen-Nederland.jpg

TVM verdeelt 10 miljoen Euro onder zijn klanten

TVM Verzekeringen keert 10 miljoen Euro uit aan zijn klanten in Nederland. De cöoperatieve verzekeraar…
Nieuws
04-10-2023
Truckrun Spijkenisse

Truckruns gered: begeleiders verzekerd

Goed nieuws voor organisatoren, deelnemers en chauffeurs van truckruns, of eigenlijk voor iedereen: de truckrun…
Nieuws
27-11-2018
1513a2aa-1e53-4700-ba65-dfd7a22f8996.jpg

Nieuwe Podcast met Edwin Atema

De nieuwe BIGtruck is uit, en daarmee ook een nieuwe Podcast! In deze derde BIGtruck Podcast legt Edwin Atema uit wat de…