Nieuwe DAF XF 480 voor Luitjens

Nieuws
02-03-2018 | Door Tim de Jong

Transportbedrijf Luitjens uit het Drentse Sleen gaat met deze fraaie DAF XF  met Super Space Cab rijden. Tot nu toe koos men voor Zweedse trucks, maar een nieuwe chauffeur wilde graag wat anders.

Dat ging natuurlijk niet zo maar, maar uiteindelijk was het hele bedrijf voldoende overtuigd van deze Pure Excellence variant, dus met de nieuwe Traxon transmissie en het grote koppel bij lage toerentallen. Nieuw is natuurlijk ook het interieur, waarbij de flinke binnenruimte en het fijne bed de vaste waarden zijn voor DAF chauffeurs.

Luitjens  gaat met de nieuwe DAF groenten en fruit rijden op bestemmingen in Duitsland en Denemarken. Daarmee wijkt deze DAF af van de andere trucks, die in uiteenlopende transporttaken op kortere afstanden ingezet worden.

Let op de afwerking van de voorbumper en de zonneklep en natuurlijk de zijkanten. Deze DAF werd afgeleverd door dealer Sent Waninge, onlangs door DAF uitgeroepen tot dealer van het jaar. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
12-01-2018
DAF_Primafrio_LR.jpg

280 DAF trucks voor Primafrio

DAF heeft een dikke order gescoord in Spanje. De koel- en vriesspecialist Primafrio bestelde 280 trucks van het type XF met…
Nieuws
20-09-2017
Merema1.jpg

'Pure Excellence' DAF XF 530 voor Merema

Merema Transport uit Farmsum, specialist in het vervoer van verse zeevis, diepvriesproducten, ontving onlangs…
Nieuws
05-07-2017
DAF-XF-Exc-Van-Hooft.jpg

Eerste vernieuwde DAF voor Van Geffen

Trouwe DAF-klant A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. uit Hedel heeft de primeur: Dit bedrijf is de eerste in Nederland…