Nieuwe spullen voor de kermis

Nieuws
11-03-2016 | Door Iep van der Meer

De kermis investeert in nieuw materieel. Hoefnagels- Denies @ Zn. bestelde bij Trias Trailers een gloednieuwe speciale aanhangwagen. Net zo interessant vinden wij de superstrakke Actros truck die er voor staat!

Vroeger had de kermis de reputatie van het rijden met, laten we het vriendelijk zeggen, wat minder fraai materieel. De laatste jaren is dat behoorlijk bijgetrokken. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze dikke Actros MegaSpace. Het is niet het nieuwste model en dit exemplaar heeft vast al wel een miljoen achter de kiezen maar het ziet er superstrak uit. Deze truck laat zien dat de eigenaar er goed op past en dat hij hem in conditie houdt.

Diezelfde eigenaar, Joep Hoefnagels heeft nu ook geinvesteerd in een nieuwe Trias aanhangwagen. En nee, geen gebruikte maar gloednieuw. De twaalf meter lange aanhangwagen gaat fungeren als vervoermiddel voor de woonunits en is om die reden uitgerust met hydraulische steunpoten. Meer lezen? ">Klik hier!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
04-12-2018
Oldest-DAF-truck-still-in-commercial-Use-DAF-A1600-from-1968-01-1400.jpg

Oudste, nog werkende DAF Truck

Vijftig jaar oud maar ‘nog lange niet versleten’. Waar het over gaat? De oudste DAF truck die nog in actieve dienst is.…