Nieuwe Volvo FM gespot!

Nieuws
24-01-2019 | Door Iep van der Meer

Onze website ">www.iepieleaks.nl heeft weer als eerste exclusieve beelden van een nieuwe generatie trucks. Eén van onze spionnen schoot vandaag de eerste plaatjes van een nieuwe Volvo FM. De truck was onderweg vanaf een testlocatie en reed net de poort weer in van Volvo Trucks in Götheborg.

Er zijn ook de nodige foto's met een hek er tussen maar we respecteren de regels die we zelf op hebben gesteld, op het eigen terrein van een truckfabrikant zijn we discreet. Op de openbare weg, en daar is hier sprake van, ligt het nieuws echter letterlijk op straat.

De nieuwe FM ziet er uit alsof de FH cabine gekrompen is. Volvo lijkt daarmee het voorbeeld van Scania te volgen waar het gaat om de modulaire bouw van cabines. Daardoor kunnen er de nodige onderdelen gedeeld worden zoals dashboard, ramen en cabinedelen. Deze nieuwe cabine zal ook de basis worden voor de FMX bouwvoertuigen van Volvo. De FM zal naar verwachting dit jaar nog gelanceerd worden. De bouwvoertuigen volgen meestal wat later. 

Op ">www.iepieleaks.nl staat nog een foto van deze nieuwe Volvo. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Check het hier!

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
05-11-2020
Volvo_FE_Elctric_distributie_LR.jpg

Volvo: Van FM, FH en FMX een elektrische variant

Vanaf volgend jaar zijn volledig elektrische uitvoeringen van zware Volvo trucks beschikbaar voor Europese…
Nieuws
04-06-2020
VolvoFM1LR.jpg

Eerste nieuwe Volvo’s staan bij de importeur

BIGtruck kreeg de kans om even een ‘sneak preview’ te doen van de nieuwe generatie Volvo trucks. De conclusie…
Nieuws
27-02-2020
Volvo_FM_1_LR.jpg

Cabines en interieurs ingrijpend vernieuwd van Volvo FM, FH en FMX

Volvo kondigt ingrijpend gewijzigde zware truckseries aan die later dit jaar de markt…