Nieuws
02-06-2018 | Door Iep van der Meer

Vandaag werd de nieuwe vestiging van Nijwa Trucks in Drachten officieel geopend. Het open huis trok veel belangstellenden naar de Friese Nijwa vestiging. Nijwa Trucks in Drachten is officieel een truck&trailerservice en used trucks vestiging van Nijwa, maar er stond een hele rij nieuwe trucks die afgeleverd werden.

Tussen de occasions, waaronder een fraaie Kenworth trekker stond een hele rij nieuwe Volvo trucks. Een aantal van die voertuigen werd vandaag ook afgeleverd. Zo ontving Boonstra Transport twee FH trekkers, gingen er ook twee naar Logiflex en nam Holt Transport in Ten Boer ook een nieuwe FH in ontvangst. 

Het was gezellig druk in Drachten en de sfeer was opperbest. Voor jong en oud was er wat te doen en ook de catering was goed verzorgd. Getuige de belangstelling wordt de stap van Nijwa naar Friesland bijzonder gewaardeerd. 

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-12-2017
IEP_7959-1400.jpg

Nijwa Trucks komt naar Drachten

Nijwa Trucks opent een vestiging in Friesland. Op industrieterrein Azeven in Drachten vestigt Nijwa trucks zich als merk-…
Nieuws
15-05-2018
Zachten040518.jpg

Mooie FH voor Gebr. van Zachten

De Gebroeders Van Zachten uit Dalfsen hebben een bijzonder fraaie Volvo FH 540 in bedrijf genomen. De trekker is uitgevoerd…
Nieuws
02-02-2018
Land_Transport_5.jpg

Nieuwe Volvo's, nieuwe huisstijl voor Land transport

Land Transport uit het Friese Harkema begint het jaar goed met de aflevering van de eerste nieuwe…