Nòg rijker uitgeruste DAF XF: Unity Edition

Nieuws
08-06-2020 | Door Tim de Jong

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal chauffeurscomfort wordt deze bijzondere uitvoering zeer rijk uitgerust, zegt DAF. “En dankzij het standaard 36 maanden DAF MultiSupport onderhoudscontract weet de vervoerder zich tegelijkertijd verzekerd van de laagste bedrijfskosten.”

De Unity Edition is verkrijgbaar in een Super Space Cab versie. Zijn MX-13-motor levert een vermogen van 480 pk (355 kW). De XF Unity Edition heeft een kenmerkende land-specifieke kleurstelling. De nationale kleuren zien we terug in de grille en op de Brilliant White-cabine en spiegels.

De specificaties van de Unity Edition verschillen van land tot land. De Nederlandse uitvoering bestaat uit een luxueus interieur met de chauffeursstoel en de bijrijdersstoel in “Xtra Leather Air”, het 15 centimeter dikke Xtra Comfort-matras op het onderbed, het meest luxueuze climate control systeem, een koelkast en een audio voorbereiding met zes luidsprekers. Het on-board telematica systeem DAF Connect behoort eveneens tot deze uitvoering. Voor maximaal rijcomfort is deze XF Unity Edition verder uitgerust met onder meer Predictive Cruise Control en de MX Engine Brake. Een extra blikvanger zijn de aluminium Alcoa velgen.

De Unity Edition wordt geleverd met een Care+ onderhoudscontract van drie jaar. Bovendien ontvangt de bestuurder van een nieuwe XF Unity Edition een Paccar Parts waardebon om te besteden aan artikelen uit het DAF merchandise assortiment.

De DAF XF Unity Edition is verkrijgbaar bij alle DAF-dealers in Nederland.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
11-02-2021
DAF_Rutom_Loven_1LR.jpg

Zestig keer DAF XF 480 SSC voor Rutom Cargo

Een van de grotere specialisten in het internationale goederenvervoer, Rutom Cargo uit het Brabantse  Lierop,…
Nieuws
15-03-2021
Bronk1.jpg

Nieuwe DAF XF voor Van Ziel

Tankvervoer, maar dan in stijl. Dat is wat Van Ziel graag wil uitstralen. Daartoe laten ze hun trucks spuiten bij een specialist,…
Nieuws
19-08-2016
Kampstra1.jpg

DAF XF voor Kampstra Eenrum

Kampstra Transport uit het Groningse Eenrum heeft een bijzonder fraaie nieuwe DAF XF op de weg gezet.