Nieuws
30-05-2024 | Door Maarten van der Westen

Samen met het nieuwbouwteam van dealer Volvo Group Truck Center stelde chauffeur Peter Blok van W.M. Blok Internationale Transporten BV een fraaie Volvo FH samen. Het resultaat mag er zijn!

De oldskool -look blijft onverminderd populair, bewijst de nieuwe Volvo van W.M. Blok Transport. De FH 460 Turbocompound ziet er met zijn lage dak direct bijzonder uit. Vele accessoires, van een dakrek en lichtbak tot klassieke trappen achter de cabine, versterken de link naar het verleden. Gespoten in de fraaie kleuren van het bedrijf is het resultaat een echte nekkendraaier.

Voordat de Volvo klaar was, is er heel wat werk verzet. Samen met de dealer gaf chauffeur Peter Blok alle accessoires zorgvuldig een plek. Voor het spuitwerk ging de Volvo naar Dubbeldam Groep. IntVeen Truckstyling bekommerde zich om de aanpassingen aan het chassis. W.M. Blok Transport uit Hellevoetsluis houdt zich bezig met bulk- en koeltransporten. Ongetwijfeld gaat deze nieuwe Volvo opvallen, waar hij ook rijdt!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-05-2017
Anti-terreur_barriere.jpg

Test met anti terreur blok gaat fout

Na de terreuraanvallen in Nice en Berlijn werd onlangs in Duitsland een test uitgevoerd met een barrière die een aanstormende…
Nieuws
13-08-2019
Scania_Chambery1.jpg

Scania S-cabine in oldschool kleuren

De Scania-dealer in het Franse Chambéry, ten noorden van Grenoble en niet ver van de Zwitserse grens, kwam op het…
Nieuws
22-01-2019
Volvo_FM_LNG_St_van_den_Brink1LR.jpg

Veertien Volvo LNG-trucks voor St van den Brink

St van den Brink uit Ermelo voegt veertien Volvo LNG-trucks toe aan de vloot. De levering komt tot stand…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.