Open dag Van der Werff Waalwijk

Nieuws
02-11-2023 | Door Iep van der Meer

Aanstaande zaterdag, 4 november houdt Van der Werff Logistics in Waalwijk een open dag. Tevens zal dan de nieuwe vestiging in Waalwijk geopend worden door Jan Lammers, Sportief directeur van de Dutch Grand Prix.

Begin dit jaar werd het nieuwe pand geopend en Van der Werff wil dit ook met chauffeurs delen met een open dag. De open dag belooft een interessante dag te worden, boordevol activiteiten voor jong en oud. Het biedt een mooie kans voor het publiek om een kijkje te nemen in de wereld van logistiek en transport, en om te zien hoe Van der Werff Logistics dagelijks uitdagingen aangaat en oplossingen levert. 

Ontmoet collega’s en beleef de dynamiek van een transportbedrijf van dichtbij. Waag je aan leuke activiteiten zoals een proefrit in een vrachtwagen of test je vaardigheden op een meeneemheftruck parcours. Deze dag biedt ook een kans om de moderne en historische vloot te bewonderen en meer te leren over de lange geschiedenis van het bedrijf.

Om 13.00 uur zal er een feestelijke opening plaatsvinden met onder andere een presentatie van sportief directeur van de Grand Prix van Zandvoort en voormalig Formule-1 coureur Jan Lammers!

Je kunt onder meer een proefrit maken met een Van der Werff truck en er staan verschillende oldtimers en nieuwe trucks op het terrein. Ook is er een meeneemheftruck parcours en is er muziek en vertier voor jong en oud. Geheel in het thema van de Dutch Grand Prix zijn er ook F1 simulators. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-09-2017
IEP_6223-1400.jpg

Truckshow Appelscha: Nat maar gezellig!

Truckshow Appelscha 2017 was nat, maar niet minder gezellig en druk! Het is onvoorstelbaar waar de organisatie…
Nieuws
22-10-2016
Barrel.jpg

Met een DAF CF naar de Barrel Challenge

Team Scandinaviëtruckers gaat aan de Barrel Challenge deelnemen met een DAF CF bakwagen voor het goede doel. BIGtruck…
Nieuws
06-12-2016
Mega-30-1400.jpg

Mega Trucks Festival 2016

Sinterklaas is nog maar net weg maar dat betekent dat de kerstdagen er nu rap aankomen. Dit jaar wordt het Mega Trucks festival…