Overname Truckwash Müller Holten door Truckwash 1

Nieuws
17-04-2024 | Door Iep van der Meer

Truckwash 1 Group heeft met de overname van de Truckwash van Müller in Holten een nieuwe locatie toegevoegd aan het netwerk. Hiermee wordt een volgende stap gezet op weg naar een landelijk dekkend netwerk waarmee Truckwash 1 nu al de grootste in Nederland is.

Met meer dan 12 locaties verspreid over het hele land, en vanaf 1 mei met 13 locaties, zet Truckwash 1 Group haar ambitieuze groei voort, met de nadruk op kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie. De nieuwe vestiging in Holten is strategisch gekozen vanwege de gunstige ligging en de aanwezigheid van een bestaande wasstraat met 3 washallen, waardoor Truckwash 1 Group voor het eerst voet aan de grond krijgt in deze regio.

Voorheen werd de huidige Truckwash locatie beheerd door Muller European Truck & Trailer Care, een bekende naam in de regio Holten (Twente | Salland). Naast het aanbieden van Truckwash-diensten, fungeert deze locatie als een allesomvattende oplossing voor uw wagenpark. Het biedt reparaties en professioneel onderhoud aan voor uw trucks, trailers, koelsystemen, laadkleppen, banden en alle andere onderdelen.

Strategische keuze

“De keuze voor Holten als onze nieuwe locatie is weer een strategische, maar vooral een mooie zet voor de uitbreiding van onze dekking binnen Nederland”, zegt Johannes Snoek van Truckwash 1 Group. “Met deze uitbreiding kunnen we onze diensten aanbieden aan een breder publiek en onze aanwezigheid in Nederland verder versterken. Net zoals op onze andere locaties, streven we ernaar om de beste was-ervaring te bieden, ondersteund door onze passie voor schone voertuigen en uitstekende klantenservice.”

Vanaf 1 mei zijn vrachtwagens, bakwagens en alle andere bedrijfsvoertuigen welkom bij de nieuwe locatie in Holten, waar ze kunnen genieten van dezelfde hoogwaardige wasbeurten en de gastvrijheid die klanten van Truckwash 1 Group gewend zijn. De openingstijden en prijzen zullen voor deze locatie worden aangepast.

Daarnaast komt er een Shop bij voor de chauffeurs en kan er op deze locatie ook weer gespaard worden bij iedere wasbeurt voor korting in de shop, gratis items of speciale behandeling aan het voertuig. Klik hier voor alle vestigingen van Truckwash 1.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
31-03-2020
23231251_457421747986681_1719439136612052740_n.jpg

Tien jaar Truckwash Asten: Jubileumactie!

Precies tien jaar geleden nam Peter Schreurs Truckwash Asten over en dat was de start van een succesformule.…
Nieuws
19-02-2018
Plaza-19-1400.jpg

Routiers Maasvlakte krijgt grote truckwash

Op de Maasvlakte verrijst nabij de nieuwe Routiers truckstop een truckwash die volgens betrokkenen de grootste…
Nieuws
12-06-2017
Rijschool_Combinatie_Zuid2.jpg

BIGtruck Event: Ook zelf rijden!

Aanstaande zaterdag organiseren wij ons BIGtruck Event 2017 in Asten. Er is van alles te doen, en je kunt zelf rijden…