Nieuws
10-06-2021 | Door Iep van der Meer

De nieuwe generatie van DAF was nauwelijks onthuld of de eerste creatieve geesten gingen er al op los met photoshop. Hier zie je een foto die we online vonden, gemaakt door Wouter de Koning. Een groot compliment voor deze bewerking.

 

De 6x2 trekker van Van der Hart R/J is uitgevoerd met een zonneklep, een setje lampen onder de bumper en 'oldskool' dubbelbranders in de grille. Verder zien we spatlappen onder de bumper, een Deense lichtbak en twee Michelin poppen op het dak. Dit is niet helemaal wat DAF voor ogen had met de stroomlijn maar het ziet er wel heel gaaf uit zo. Alleen is de artiest vergeten dat het hier om een rechts gestuurde truck gaat. 

Eigenlijk geldt voor ieder nieuw model dat je zo'n truck eerst in bedrijfskleuren moet zien voordat je er een goed beeld over kunt vormen. Deze versie is bijzonder geslaagd te noemen, want zo is die nieuwe DAF gewoon een hele dikke auto!

">Alles over de nieuwe generatie van DAF lees je in BIGtruck online magazine, compleet met een video! Klik hier!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…