Ritassist heet in het vervolg FleetGo

Nieuws
28-06-2019 | Door Tim de Jong

Na een overgangsperiode gaat telematicabedrijf RitAssist ook in Nederland verder onder de naam FleetGO. Onder deze naam is het bedrijf al meerdere jaren actief in Europa.

“Onze nieuwe naam en uitstraling passen bij de internationale groei die we de afgelopen jaren als bedrijf doormaken”, aldus CEO Ronald van Tiel van FleetGO. “De naam ‘FleetGO’ en de herkenbare uitstraling van ons online cloudplatform en eigen hardware stellen ons in staat verder te bouwen aan onze internationale merkwaarde. Deze waarde bestaat uit technologie die gericht is op een optimaal beheer van wagenparken, tachograafdatabeheer en efficiënte inzet van bedrijfswagens."

FleetGO is sinds 2010 actief als ontwikkelaar en leverancier van slimme telematicaoplossingen, zoals het automatisch downloaden, analyseren en archiveren van tachograafdata, Track en Trace en automatische rittenregistratie. Deze hoogwaardige oplossingen stellen gebruikers in staat te voldoen aan wetgevingen, kosten voor het wagenpark te verlagen en over te gaan op duurzamere bedrijfsvoering. FleetGO is gevestigd vlakbij Zwolle en is behalve nationaal, ook internationaal actief in onder meer Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Zweden en Denemarken.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-08-2021
SR_DTCO-30-FASZINATIONSAUFNAHME.png

Smart Tacho 2 komt er aan

De invoering van de nieuwe Smart Tacho 2 is bekend gemaakt, zo meldt TLN. Vanaf 21 augustus 2023 moeten nieuwe truck voorzien…
Nieuws
05-10-2023
Tachograaf_met_kaart.jpg

Voorlopig geen bekeuring Smart Tacho 2

Sinds 21 augustus 2023 moet elk nieuw geregistreerde vrachtwagen in Europa uitgerust zijn met de nieuwste tachograaf,…
Nieuws
06-03-2019
tachograaf_header.jpg

Gedwongen stilstand dreigt voor duizenden nieuwe trucks

Stilstand dreigt voor duizenden nieuwe vrachtauto's en bussen, nu Kiwa de werkplaatskaarten voor…