Scania 580ST met XL cabine voor VSB Groep

Nieuws
31-01-2023 | Door Iep van der Meer

VSB Groep heeft een nieuwe Scania Torpedo in gebruik genomen. Het gaat om een Scania S580 Highline uit 2017 die door Vlastuin Truckopbouw is omgebouwd tot torpedo. Vlastuin zorgde ook voor de cabine verlenging met 40 centimeter.

De verdere opbouw van de trekker werd door VSB in de eigen werkplaats gedaan. Het interieur werd door Special Interior verzorgd. Hiermee heeft VSB weer een schitterende trekker in de vloot, geheel in VSB stijl, compleet met bullbar, lichtbak en een fraaie special paint achterop de cabine.

VSB Groep

De VSB Groep is een bedrijf dat doet in bestratingsmaterialen, zowel nieuw als gebruikt. Voor het vervoer van die stenen heeft het bedrijf een eigen wagenpark, zonder uitzondering dikke Scania's met stoere bullbars. Daarnaast is er VSB Groep Trucks en Trailers, een handelsonderneming in trucks, trailers en ander rollend materieel. De eigen trucks van VSB vormen het visitekaartje voor beide bedrijven.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
26-01-2023
Houweling Scania (2)

50e Scania voor Houweling is een V8

Houweling Transport, onderdeel van de Houweling Group met vestigingen in Bleiswijk, Apeldoorn, Tiel, België, Roemenië…
Nieuws
08-02-2023
V8 Dokter (2)

Op bezoek bij de V8 dokter

In BIGtruck Online Magazine nummer twee gaan we op bezoek bij de V8 dokter, André Goris. Hij werkt in Haaksbergen aan oude Scania…
Nieuws
31-12-2020
Hendriks_Scania-4-web-pers-2020.jpg

Primeur! De eerste Scania 770S op kenteken!

Internationaal Bergingsbedrijf Hendriks uit Lottum, bij Venlo, heeft de primeur voor Nederland met de allereerste…