Scania jubileumtruck voor Ron Poppelaars

Nieuws
27-10-2021 | Door Tim de Jong

Containervervoerder Ron Poppelaars heeft een schitterende Scania in gebruik genomen, het gaat om een S 650 V8 met voorloopas. De aanschaf markeert het tienjarig bestaan van zijn bedrijf.

Wanneer we hierover bellen zegt hij al snel dat hij het succes van zijn bedrijf vooral te danken heeft aan een hechte groep personeelsleden die er niet voor terugdeinst om een stapje harder te lopen en die de klok rond intensief samenwerkt.

De nieuwe, compleet uitgeruste Scania wordt gekoppeld aan een Broshuis 2CONnect brekerchassis. Dit is een deelbaar containerchassis met vijf assen. Hierop kunnen twee 20-voeters vervoerd  worden, een 40-voeter en zelfs een 45-voeter. Werk je met 20-voeters, dan kunnen die op verschillende adressen voor het dock geplaatst worden, want het chassis is deelbaar.  Werk genoeg dus voor die nieuwe V8! De combinatie rijdt containers in Nederland, België een deel van Duitsland en soms in Frankrijk, legt Ron Poppelaars uit.

Truckstyling

Maar voor het zo ver was, ging de nieuwe Scania nog even naar Truckstyling Van der Heijden in Boxtel.  Aan de achterkant van de nieuwe trekker werden een vlonder met tankklepjes aangebracht en een nieuw slangenrek. Er kwam verlichting op de achterwand, een lange zonneklep boven de voorruit, een lichtbak met Michelinpoppen, toplampen op het dak en sideskirts met tankbanden. Duidelijk te zien is de nieuwe bullbar. Bij Special Interior werd de binnenkant van de cabine verfraaid.

Het jarige bedrijf heeft nu zestien trucks op de weg en werkt samen met een aantal charters. Naast Scania’s rijden er ook DAF’s en Volvo’s bij Ron Poppelaars.

BIGtruck feliciteert Ron Poppelaars en zijn personeel met dit jubileum! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
25-01-2019
Schmitz_SCF1.jpeg

Schmitz komt terug met containerchassis

Europees marktleider Schmitz Cargobull herintroduceert een lijn containerchassis in het traileraanbod. In 2014…
Nieuws
20-01-2020
IEP_2645-1400.jpg

Patent voor slim Broshuis containerchassis

Broshuis heeft het patent toegewezen gekregen voor het MFCC-HD containerchassis. Dat chassis kenden we al, maar…
Nieuws
06-09-2020
Broshuis_NNH.jpg

Opnieuw een reuzenorder voor Broshuis

Trailerspecialist Broshuis heeft weer een reuzenorder te pakken. Na de order van het Pentagon voor 170 diepladers,…