Scania R450 voor Van der Wal Heerenveen

Nieuws
25-12-2016 | Door Iep van der Meer

Van der Wal Transport uit Heerenveen heeft de primeur, in ieder geval voor Noord Nederland met de eerste nieuwe Scania R450 Highline. De nieuwe trekker staat tijdens de kerstdagen keurig vooraan in de rij voor het pand in Heerenveen.

De nieuwe Scania staat daarbij gebroederlijk naast een Volvo FH van het laatste model en daardoor kunnen we mooi vergelijken. Beide hebben ze duidelijk hun eigen identiteit en een heel eigenzinnig ontwerp van de grille. De nieuwe Scania is overigens nog niet helemaal af en ook deze truck zal nog wel verder worden opgetuigd. Hij staat echter al wel mooi in de kleuren en daarmee heeft Van der Wal een mooie primeur.

Met de nieuwe R450 er bij telt de vloot nu 26 trekkende eenheden in de Van der Wal kleuren. Bij Schotpoort Containers, ook onderdeel van Van der Wal rijden nog eens 19 trucks in de bekende blauw-witte kleurstelling. De Scania werd geleverd door Rinsma Scania uit Drachten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
06-05-2017
Werff-8-1400.jpg

100 jarig jubileum Van der Werff

Zaterdag 6 mei vierde Van der Werff Logistiek in Heerenveen het honderd jarig bestaan. Het uiterst veelzijdige transportbedrijf…
Nieuws
23-03-2021
Actros_vdWal1.jpg

Negen stuks Mercedes Actros met mirrorcam voor Van der Wal

Van der Wal heeft dit kwartaal negen van de nieuwste Mercedes-Benz Actros in gebruik genomen…
Nieuws
29-06-2017
Weeda1.jpg

Scania Streamline? Of juist niet?

Twee Scania trekkers, beide van het type R450, en toch een dag en nacht verschil! De rode Weeda trekker, de grote trots…