Scania S500 naar Truckshow Appelscha!

Nieuws
14-09-2016 | Door Iep van der Meer

Komend weekend staat Truckshow Appelscha op de kalender. Met meer deelnemers dan ooit en de regelrechte primeur met de nieuwe Scania S500 kan het niet anders dan een superfeestje worden aanstaande zaterdag!

De nieuwe Scania S500 is het model met de hoog geplaatste cabine en de vlakke vloer. Onder die vloer staat de nieuwe 500 pk sterke 13 liter zespitter, een machine met 150 Nm meer koppel dan de V8 met 500 pk ooit leverde! De truck is de hele zaterdag te bewonderen tijdens de Truckshow.

Uiteraard is BIGtruck ook aanwezig als mediapartner van Truckshow Appelscha. Speciaal voor deze show tuigen we nog een keer een leuke actie op. Na onze succesvolle 'Like & Win' actie op Facebook geven we gewoon nóg een Tekno miniatuurtje weg van de nieuwe Scania. Hoe je dat kunt winnen? Heel simpel, pik een BIGtruck sticker op in Appelscha en plak hem netjes achterop. Na de show zullen we de winnaar bekend maken en die krijgt dan het exclusieve schaalmodel opgestuurd. 

Voor meer informatie over de mooiste gratis truckshow in Nederland"> klik je hier:

En om even helemaal in de sfeer te komen, hier nog een aantal sfeervolle foto's van vorig jaar! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
01-08-2016
Appelscha3.jpg

Truckshow Appelscha: Vol = Vol!

Truckshow Appelscha zit voor de komende editie ramvol. Met ruim 475 showtrucks uit heel Europa belooft de 2016 editie spraakmakend…
Nieuws
17-09-2016
Appelscha-2.jpg

Appelscha was top!

De vierde Truckshow Appelscha was een prachtig evenement. Een ongekend aantal buitenlandse showtrucks wist de weg te vinden naar het…
Nieuws
27-08-2017
Appelscha-2.jpg

Warmlopen voor Truckshow Appelscha 2017!

Het is aftellen naar Truckshow Appelscha. Nog een kleine drie opweken en het is weer zo ver. Truckshow Appelscha…