Nieuws
01-07-2017 | Door Iep van der Meer

De geruchten gingen al lang rond maar Vlastuin Truck&Trailerservice heeft echt een nieuwe Scania S730 omgebouwd tot torpedo model. Vanmiddag werd de truck onthuld en daarbij werd hij geëscorteerd door een indrukwekkende rij Scania trucks met neusjes van alle voorgaande modellen.

De nieuwe Scania neus is hiermee een feit, want wat Scania zelf niet bouwt dat lossen ze in Renswoude wel op. Hendrik Vlastuin investeerde zelf in een gloednieuwe Scania S730 Highline met sleepas en een lange wielbasis om die meteen uit elkaar te trekken. De ombouw was een behoorlijke klus want alles moest opnieuw uitgevonden worden. Hoe dat allemaal in zijn werk ging lees je aanstaande maandag al in ">BIGtruck, compleet met een allereerste"> filmpje! maar hier alvast de eerste foto's!

Verder zie je hier een foto impressie van de indrukwekkende line-up van oudere neusjes voor het pand van Vlastuin Truck & trailerservice.

Voor meer foto's én een eerste filmpje van deze nieuwe Nederlandse dikke neus van Vlastuin ">klik je hier!

 

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
03-07-2017
DSC_6464-1400.jpg

Scania S730T: Het hele verhaal lees je in BIGtruck!

In de nieuwe BIGtruck nummer 7 lees je alles over de nieuwe Scania S730T, inclusief een eerste filmpje!
Nieuws
21-06-2018
Geurts3LR.jpg

Fraaie showtruck voor Geurts Trucks Andelst

Het familiebedrijf langs de A15, al twintig jaar een begrip in nieuwe en gebruikte bedrijfswagens,  heeft bij…
Nieuws
01-08-2016
Rowland2.jpg

En nog een nieuwe Scania neus..

Het is toch eigenlijk wel bijzonder hoeveel van die nieuwe Scania neuzen er gebouwd worden. Waar dit exemplaar omgebouwd…