Nieuws
30-04-2020 | Door Tim de Jong

Onlangs heeft Zandbergen Transport tien nieuwe Scania trucks aangeschaft, meldt het bedrijf om social media. Het gaat om Scania R450 trucks die zijn voorzien van een meesturende voorloopas. De trucks zullen dienst gaan doen in het frisdrankvervoer en voldoen met de voorlopas aan de juiste wettelijk toegestane asdruk van het voertuig.

Naast de door ontwikkelde Euro 6 motor, die volgens Zandbergen ook nog een stuk stiller is, wordt er uitgebreid getest met HVO brandstof in deze trucks. Er wordt onderzoek gedaan of dit zal voortvloeien tot een nadere kennismaking met deze soort verbranding in de motor en een verdere reductie van CO2 tot wel 89%. De trucks zijn voorzien van de nieuwste veiligheidspakketten waardoor de chauffeurs volgens het bedrijf betrouwbaar de weg op kunnen om alles zoals gepland uit te voeren.

Pacton trailers

Zandbergen Transport investeert verder in tien nieuwe lamellenbaan opleggers van het merk Pacton. Met een Heiwo opbouw en kettingbaan  kunnen ook deze opleggers dienst gaan doen in het frisdranken vervoer. Middels deze investering wordt het laden en lossen van frisdrank voor de chauffeur sterk vereenvoudigd en kan er efficiënt geladen en gelost worden op verschillende laad- en loslocaties. Met behulp van kettingbanen gaat het laden of lossen een stuk sneller.

In tijden van onzekerheid probeert Zandbergen Transport haar opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen in het efficiënt toepassen van de dienstverlening. Een onderdeel hiervan is het blijven investeren in nieuwe middelen om deze dienstverlening optimaal uit te voeren en samen vooruit te kijken naar de toekomst, zegt Zandbergen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
08-04-2018
Borst.jpg

Ruud Borst kiest weer voor Pacton

Ruud Borst Transport uit Lopik heeft twee nieuwe Pacton trailers toegevoegd aan de vloot van inmiddels dertig exemplaren…
Nieuws
14-03-2022
IEP_1442-1400.jpg

BIGtruck Scania met Pacton oplegger van WSI

We hebben er even op moeten wachten maar inmiddels is hij leverbaar, het WSI schaalmodel van onze Scania R620…
Nieuws
29-12-2021
BIGtruck_Scania.jpg

Pre order nu voor WSI model van onze Scania met Pacton trailer

In samenwerking met BIGtruckshopA67 en Pacton Trailers hebben we een WSI schaalmodel laten…