Nieuws
17-05-2019 | Door Iep van der Meer

Deze schitterende Deense Scania 141 is één van de 55 Scania's 141 die te zien is op een speciaal thema evenement in Reeuwijk. De truck kwam via Nieuweschans ons land binnen en werd bij Remmers even stevig gepoetst voor de show. Booye Huizinga maakte deze exclusieve foto's van deze beauty.

De Deense Scania van Michael Nielsen staat er bij als een plaatje. De stoere sleepas trekker is voorzien van een slaapcabine en wij vragen ons af of dat origineel is eigenlijk.. Hoe dan ook, het is een plaat van een truck en zeker de moeite waard om morgen even te bekijken. 

Het evenement begint zaterdag ochtend (18 mei) om 10:00 uur en het wordt gehouden bij de Reeuwijkse Plassen, afslag Reeuwijk en dan links aanhouden volgens de aanwijzingen die wij door kregen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
13-03-2017
Aalborg-portland.jpg

De neuzen van Aalborg Portland

Begin jaren tachtig was ik in Denemarken en ook toen kon ik het al niet laten om trucks te fotograferen. Het resultaat is…
Nieuws
03-02-2023
Peter Kempen2

Peter Kempen overleden

Vanmorgen bereikte ons het bericht dat Peter Kempen is overleden. Peter is een oude bekende uit de truckwereld. In de jaren 80 reed…
Nieuws
11-06-2017
Lommerts1.jpg

Gilbert de Clercq met Lommerts logo?

Het Belgische transportbedrijf Gilbert de Clercq heeft een nieuwe huisstijl. De basiskleur bleef oranje maar op de…