Nieuws
04-06-2017 | Door Niels van Duijvenboden

Gisteren was weer het jaarlijkse evenement bij Tekno in Maasland. Het evenement dat altijd gepaard gaat met lekker weer. Na een natte start in de ochtend liet het zonnetje zich gelukkig toch weer zien. Zo`n 80 auto`s stonden verdeeld op het terrein van deze schaalmodellenfabrikant.

Van oud tot jong gold niet alleen voor de auto`s die er stonden, maar natuurlijk ook voor het publiek dat weer massaal een kijkje kwam nemen. Verder is er natuurlijk altijd een grote toeloop op de B-keuze modellen en onderdelen. Omdat Tekno een nieuw museum heeft gebouwd, moesten alle vitrinekasten met alle Tekno modellen die ooit gemaakt zijn, verhuisd worden. Verder werd er voor Stichting Truckers voor Goede Doelen rondgereden met onder andere een Dakar-truck of een brullende Scania V8.

Een grote publiekstrekker is verder de uittocht van alle trucks die aanwezig waren op dit event. BIGtruck fotograaf Niels van Duijvenboden heeft ze weer allemaal op beeld vastgelegd en hier kun je een selectie ervan zien!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
26-09-2016
IHB-4-1400.jpg

Iets harder Burg 2016

Het afgelopen weekend was er weer van alles te doen op het gebied van evenementen. Onze eigen Niels van Duijvenboden trok naar Emmeloord…
Nieuws
12-09-2016
Witte4-1400.jpg

De nieuwe Volvo van Stefan de Witte

Dit weekend rukte onze Niels van Duijvenboden uit voor een reportage met deze superdikke nieuwe Volvo FH540. Het is…
Nieuws
25-07-2016
Sharks-14-1400.jpg

Svempa's Shark nu in Nederland

Je vind hem geweldig of niet‚Ķ maar dat het iets bijzonders is, dat is zeker. De door Svempas geboude Shark is in Nederland…